Υλικά :
1 κάλτσα παιδική
φυσική λεβάντα
κορδέλα λευκή
κορδέλα πουά ροζ
ματάκια πλαστικά
ψαλίδι
τσόχα
Εκτέλεση :
Ανακατεύουμε την λεβάντα με το
ρύζι. Παίρνουμε ένα χωνί και γεμίζουμε την παιδική κάλτσα με το μείγμα που
φτιάξαμε, λίγο πιο πάνω από την φτέρνα.
Κλείνουμε την κάλτσα με μια κορδέλα λευκή.
Για να φτιάξουμε το κεφάλι
δένουμε την πουά κορδέλα γύρω από την κάλτσα στο σημείο κάτω από την φτέρνα.
Παίρνουμε το ψαλίδι για να φτιάξουμε τα αυτάκια. Κόβουμε το πάνω μέρος της κάλτσας
στην μέση και δίνουμε σωστό σχήμα στα αυτάκια.
Από τσόχα φτιάχνουμε μύτη και δοντάκια
και μαζί με τα ματάκια τα κολλάμε στο κεφαλάκι λαγού.
Έτοιμος ο Πασχαλινός αρωματικός λαγός,
βγήκε όμως λίγο στρουμπουλός!!!
Η καραντίνα θα φταίει …
Λυδία Μαρία Μασούρα Δ2
Πολύ πρωτότυπη κατασκευή, Λυδία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕμένα μου άρεσε περισσότερο από όλα το τελείωμα με την καραντίνα!!!
Θεοδώρα